MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przełóż ciasto do tortownicy wyłożonej papierem do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Delikatne ciasto migdałowe, które rozpływa się w ustach. Cudownie smakuje z z bitą śmietaną. Przepis na ciasto z mielonymi migdałami

Ciasto migdałowe. Krok 5

Przełóż ciasto do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz w 170 stopniach przez ok. 35 min.

Zobacz również

Pierniki to słodka chwila szczęścia, której termin przydatności jest bardzo długi

Pierniki to słodka chwila szczęścia, której termin przydatności jest bardzo długi

Świnica w samotności. Popularny szczyt w Tatrach można odwiedzić bez tłumów ZDJĘCIA

Świnica w samotności. Popularny szczyt w Tatrach można odwiedzić bez tłumów ZDJĘCIA

Polecamy

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najlepsze ciasto z czarną porzeczką. Idealne do popołudniowej kawy lub herbaty

Najlepsze ciasto z czarną porzeczką. Idealne do popołudniowej kawy lub herbaty