MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
„Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów”...
fot. https://www.facebook.com/kuchniastaropolska

Mięso było luksusem. Dawne przepisy przypominają kuchnię wegańską. Prof. Jarosław Dumanowski zdradza tajniki kuchni staropolskiej


„Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów”
Radziwiłłowska książka kucharska spisana około 1686 roku

Zobacz również

Dużo zawodników na biegu ulicznym w Sadku [ZDJĘCIA]

Dużo zawodników na biegu ulicznym w Sadku [ZDJĘCIA]

XXII Biesiada Świętojańska. Było wielkie świętowanie [ZDJĘCIA]

XXII Biesiada Świętojańska. Było wielkie świętowanie [ZDJĘCIA]

Polecamy

Apple zamyka jedną ze swoich najnowszych usług finansowych. Dlaczego?

Apple zamyka jedną ze swoich najnowszych usług finansowych. Dlaczego?

Rejestracja w Netflix bez tajemnic – co warto wiedzieć?

Rejestracja w Netflix bez tajemnic – co warto wiedzieć?

To tylko pieprzyk czy może rak? Oto 5 „czerwonych flag” czerniaka. Zrób test ABCDE

To tylko pieprzyk czy może rak? Oto 5 „czerwonych flag” czerniaka. Zrób test ABCDE