MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dżem możesz jeść od razu po wystudzeniu. Możesz go także...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepszy dżem z rabarbaru. Poznaj niezawodny przepis na dżem rabarbarowy z dodatkiem pomarańczy. Tak pyszny, że palce lizać

Dżem z rabarbaru. Krok 7

Dżem możesz jeść od razu po wystudzeniu. Możesz go także zapasteryzować, by był dłużej świeży. Gotuj zakręcony słoik z dżemem w wodzie przez ok. 20 minut.

Zobacz również

Szaleństwo podczas nocy świętojańskiej w Mstowie. Zobaczcie, co się działo!

Szaleństwo podczas nocy świętojańskiej w Mstowie. Zobaczcie, co się działo!

Rozpoczyna się 10. LandArt Festiwal w Siennicy Różanej

NOWE
Rozpoczyna się 10. LandArt Festiwal w Siennicy Różanej

Polecamy

Kawa dla dorosłych. Poznaj przepis na kawę po irlandzku

Kawa dla dorosłych. Poznaj przepis na kawę po irlandzku

Masz raka i co dalej? Skorzystaj z darmowej pomocy

Masz raka i co dalej? Skorzystaj z darmowej pomocy

Sernik na zimno z jagodami i galaretką. Najlepsze ciasto na rodzinne spotkania latem

Sernik na zimno z jagodami i galaretką. Najlepsze ciasto na rodzinne spotkania latem