Jesienne gotowanie dyniowej zupy w Zieleniaku w Stalowej Woli
Podczas prezentacji regionalni edukatorzy tej dziedziny z „Zabawa w gotowanie” przygotowali degustację jesiennych smakołyków, która przyciągnęła wielu miłośników dobrego jedzenia. Tematem przewodnim przyrządzonych potraw była dynia. Wszystkie ekologiczne składniki wykorzystane do przygotowania tych dań kucharze nabyli w „Zieleniaku” i na sąsiednich stoiskach, u lokalnych producentów.
Zabawa w gotowanie
Swój czas “Zabawy w gotowanie” miały oczywiście dzieci, które pod okiem edukatorów kulinarnych przyrządziły ciasteczkowe lizaki zanurzone w czekoladzie. Młodzi kucharze chętnie uczestniczyli w dyskusji na temat zdrowego odżywiania i równie chętnie spróbowali zrobionych słodkości.
Zobacz zdjęcia
Polski smog najbardziej szkodzi kobietom!
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?